top of page
  • Szerző képegarcon

Újranyitás Garcon-nal!

Frissítve: 2021. márc. 4.

A kormányzati döntéseknek köszönhetően számos vidéki étterem újra megnyithatja kapuit a vendégek előtt. A vendéglátóhelyeken, így különösen az éttermekben, kávézókban, cukrászdákban, büfékben, presszókban a kerthelyiségben, illetve a teraszon már lehet tartózkodni a vendégeknek nem csak vidéken, de a fővárosban is. Emellett a vidéki vendéglátóhelyek belső, zárt részében is megengedett a tartózkodás, a védőtávolság betartása mellett. (Illetve az ott dolgozók kötelesek a szájat és az orrot eltakaró eszközt viselni.)

Aki előbb lép, többet profitálhat! Garcon éttermi szoftverünk segítségével még hatékonyabb és optimalizáltabb lehet a vendéglátóhelyed működése. Hozd be Garconnal a korábban kiesett bevételek egy részét!

Az elmúlt hónapokban mindenki a saját bőrén tapasztalhatta meg, mennyire fontos odafigyelni a részletekre, hogy a legapróbb fölösleges kiadás is a hatékonyság és a bevétel kárára mehet. A Garcon éttermi szoftver segítséget nyújt az üzleti folyamatok hatékony menedzselésében, a raktárkészlet naprakész és pontos figyelemmel kísérésében, ezáltal a kiadások mérséklésében és időzítésében, a likviditás áttekintésében. Ha szeretnél mielőbb talpra állni, ne habozz, keresd munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre, hogy vállalkozásod számára a legkedvezőbb alkalmazásokat mutassák be Neked a Garconban!

Légy hatékonyabb versenytársaidnál! Dolgozz velünk!

61 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page