top of page
  • Szerző képegarcon

Egyre kevesebb időnk marad...

Most már február van, csak pár hónap választ el minket a 2003. július 1-jén bevezetendő NTAK kötelező adatszolgáltatástól, ami minden vendéglátóüzlet számára kötelező lesz. Az idő rohamosan fut, és egyre kevesebb időnk marad a bevezetésekre.


A vendéglátó szoftver bevezetése a vendéglátóipar számára kulcsfontosságú lépés lehet, hiszen lehetőséget biztosít a vendéglátó üzleteknek az adataik gyors és hatékony nyilvántartására, valamint javítja a szolgáltatások hatékonyságát és a vendégek elégedettségét.

A szoftver bevezetésével a vendéglátó üzleteknek fokozottan oda kell figyelniük az adataik frissítésére, valamint kiemelten fontos, hogy megfelelően tudják kezelni azokat. Az NTAK adatszolgáltatás bevezetése előtt a vendéglátó üzleteknek mindenképpen ajánljuk, hogy vegyék igénybe a vendéglátó szoftverünk szolgáltatásait, amelyek segítségével a bevezetés folyamata könnyebb és gördülékenyebb lesz.


Kérünk mindenkit, hogy ne várjon az utolsó pillanatig, hanem időben kezdjen el dolgozni az NTAK adatszolgáltatás bevezetésének előkészületein. Együttműködésünkkel segítünk a vendéglátó üzleteknek abban, hogy minél előbb át tudják állni az NTAK adatszolgáltatásra, és hogy ne érezzék magukat feszültnek vagy stresszesnek a bevezetés folyamatában.

103 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page