top of page
  • Szerző képegarcon

A Garcon GO két partnere nyert Michelin-ajánlást!

Megugró turizmusra lehet számítani a zengőalján, ugyanis két hosszúhetényi partnerünk is bekerült a legrangosabb éttermi elismerést jelentő Michelin Guide-ba. A 3500 fős település korábban sem számított ismeretlennek a gasztroguruk körében, azonban a Kelet-Mecsek ezentúl még nagyobb rohamra készülhet.


Az Almalomb és a Hosszú Tányér eredménye országszerte egyedülálló: a népszerű, környékbeli turisztikai célpontok közül csupán Pécs és Villány éttermei zsebeltek be 1-1 ajánlást, összesen annyit, mint Hosszúhetény maga. Az Almalomb emellett elnyerte a kiemelkedő környezetvédelmi tevékenységért járó Zöld Michelin-csillagot is. Számunkra kiemelten édes ez a siker, mivel mindkét egység a Garcon GO rendszerét használja vendéglátóipari adminisztrációjához.


Az otthonos vendégtérrel rendelkező Hosszú Tányér Gourmet-házba már csak a látványkonyhája miatt is megéri ellátogatni, mindenképp javasoljuk azonban az előzetes asztalfoglalást. Folyamatosan megújuló étlapjukon egzotikus hozzávalókkal, merész és szokatlan párosításokkal találkozhat a közönség.


Az Almalomb nem csak kiemelkedő fogásaival hívogat, hanem saját termékekkel és különféle rendezvényekkel várja a kulináris kalandozókat. Akik pedig több napra érkeznének, apartmant is foglalhatnak náluk. Zöld csillagos vendéglátóegységhez híven két elektromos autótöltő áll látogatóik rendelkezésére.


Mindkét egységbe érdemes tenni egy kitérőt! Megtiszteltetés, hogy mi is hozzájárulhatunk ilyen nagyszerű éttermek mindennapi működéséhez.


Ezúton is gratulálunk kitüntetett partnereinknek!

48 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page