top of page
  • Szerző képegarcon

Bátran bővíthetünk

Ha az üzletünk jól megy, akkor előbb-utóbb bővíteni, sőt, akár új boltot nyitni is szeretnénk – és akkor az adatkezelő-programunk azonnal új kihívásokkal szembesül…

Merthogy a bővítés, az új üzlet nyitása azt jelenti, hogy két helyen kell számlázni, adatokat kezelni, raktározni, bevételezni, és így tovább. Alapban persze ez nem jelenti azt, hogy automatikusan megduplázódnak a feladatok, hiszen a rutin, a bejáratottság azért sok helyzetben komoly segítség lehet, ám a programok esetében már vannak erős kihívások.


Kérdés például, hogy miként tudja kezelni ezt a „kettősséget”. A Garconban nem kell minden üzletre külön programot megvenni: a szoftver ugyanis böngészőben futó alkalmazás, így bármilyen okos eszközről egy böngészőn keresztül elérhetők az üzlet adatai. A külön üzleteket külön telephelyként regisztráljuk a szoftverben, de ezek a telephelyek egy adatbázisban találhatók meg. A tulajdonos így tudja külön is kezelni az üzletei és egyben is. Nincs tehát ok az aggodalomra – bátran élvezhetjük a bővítés, terjeszkedés nyújtotta előnyöket!

10 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page