top of page
Szerző képegarcon

Forbes cloud 50 - Garcon GO

Frissítve: 2023. máj. 5.

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy cégünk bekerült a Forbes magazin által készített Cloud 50 összeállításába. Az amerikai The Cloud 100 lista mintájára gyűjtötték össze a legsikeresebb felhőtechnológiát használó szolgáltatókat.


Ez nagy elismerés számunkra, és a csapatunk kemény munkájának eredménye.


A bekerüléshez egy előre meghatározott szempontrendszernek kellett megfelelnünk, amelynek legfontosabb eleme, hogy alaptevékenységünk legalább 80%-a felhő alapokon működik. Emellett azt is figyelembe vették, hogy magyar magánszemély által alapított társaság vagyunk, aki saját fejlesztésük által bővítik a felhő ökoszisztémát.

Az összeállítás elkészítésében számos iparági szakember és tanácsadó cég vett részt, így büszkék vagyunk arra, hogy a legjobbak között találhatjuk magunkat ebben az elismert listában. Az elismerés azt mutatja, hogy cégünk az ügyfelek igényeire fókuszálva és innovatív megoldásokat kínálva sikeresen működik a felhőtechnológia terén.


Köszönjük minden kollégánknak és üzleti partnerünknek a támogatást és a csapatmunkát, amely nélkül ez a nagyszerű eredmény nem valósulhatott volna meg. Továbbra is elkötelezettek vagyunk az innováció és a magas színvonalú szolgáltatások iránt, hogy ügyfeleink továbbra is magabiztosan támaszkodhassanak ránk.


További sikeres üzleti együttműködést kívánunk mindenkinek!




47 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page