top of page
  • Szerző képegarcon

Bárhonnan elérhető

Írtunk már arról, hogy mennyire fontos a rendszerezés – de az a helyzet, hogy ennek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Az internet nyújtotta lehetőségekkel a mai napig sajnos viszonylag kevés kisvállalkozás számol: kis túlzással keresni kell azokat a cégeket, amelyek valóban kihasználják a világháló előnyeit. Hogy egy egyszerű példát mondjunk, a készletgazdálkodásnál, illetve a készlettörténet nyomon követésénél a legtöbben még mindig ugyanazt a gépet használják – azt, amelyik a hátsó iroda kis asztalán várakozik. Holott minimális befektetéssel megvalósítható lenne a teljes elérés, amelynek segítségével bármilyen eszközről nyomon lehetne követni a vevői és a szállítói rendeléseket külön-külön, illetve akár összesítve is.


Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a gördülékeny munkához mennyire fontos, hogy könnyedén átlátható legyen például a munkavállalókkal kapcsolatos elszámolások, a beosztottak munkaidejének nyilvántartása, vagy éppen a különböző juttatások ellenőrzése. Az üzletaktivitás pontos nyomon követése ráadásul már rövid távon is érezteti hatását, hiszen ennek segítségével azonnal tudunk reagálni a vevői reakciókra (magyarul akár már délutánra tudjuk be tudjuk szerezni azt a terméket, amelyet a délelőtti vásárló hiányolt).

4 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page